ПРИРОДНИ НАУКИ

НАСТАВНИ ЛИСТОВИ

Rastenijata i zivotnite okolu nas – tematski test

Rastenijata i zivotnite okolu nas – tematski test

NL – Kalendar na vremeto   NL- Kalendar na vremeto

Zivotni i zivealishta       Zivotni i zivealishta

Krstozbor – Zivotnite od celiot svet

Krstozbor – Zivotnite od celiot svet

Den i nok – tematski test  Den i nok – tematski test

Den i nok    Den i nok

Menuvanje na senkite     Menuvanje na senkite

Den i nok – nastaven list

Den i nok – nastaven list

Nl Zatvaranje elektricno kolo

NL Koristenje na elektricnata energija

Sruja ili baterija

NL Razlicni baterii

NL Koj koristi prekinuvac

03.10.2014 NL Istrazuvanje senki

Izvori na svetlina -Raboten list

ПРЕЗЕНТАЦИИ

Zivotnite od celiot svet

GRIZA ZA OKOLINATA

karpi

Koristenje na elektricna energija

Patot na strujata

senki

proslava so svetilki

VIRUSI I BAKTERII

5 thoughts on “ПРИРОДНИ НАУКИ”

  1. Страницата изобилува со богата содржина и матерјали како за нас родителите така и за нашите деца.Благодарност за администраторот на истата.Примерите им олеснуваат на децата при изучувањето на предметната настава, да бидат креативни и да употребуваат логика.

    Ми се допаѓа

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

ЗА УЧЕНИЦИТЕ – ИЗВОР НА ЗНАЕЊЕ, ЗА КРЕАТИВНИТЕ НАСТАВНИЦИ – ИЗВОР НА ИДЕИ.

ШКОЛСКА ТОРБА

БЛОГ ЗА УЧИТЕЉЕ

ИЗВОРЧЕ - МАКЕДОНИЈА

ЗА УЧЕНИЦИТЕ - ИЗВОР НА ЗНАЕЊЕ, ЗА КРЕАТИВНИТЕ НАСТАВНИЦИ - ИЗВОР НА ИДЕИ.

Pogled kroz prozor

Digitalni časopis za obrazovne stručnjake

Twitterova družina

nove tehnologije u nastavi

Lidijin kutak

O svemu što bi moglo zanimati obrazovne stručnjake

Учитељица Мира Стевковић

ОШ "Јосиф Маринковић", Нови Бечеј

Mатематиком до снова

занимљиви задаци, такмичењa...

Настава 2.0

Примена на Веб 2.0 во настава

Челичната Дама

за сите кои ја сакаат реалноста

%d bloggers like this: