Изразување и творење

На оваа страна ќе најдете серии слики кои можат да ви послужат на часовите за усно и писмено изразување и творење. Погодни се за заедничка работа при усното изразување бидејки можете да им ги прожектирате на учениците. Некои од можете да испечатите и да  ги искористите за вежби за следење на лигичниот редослед на настани. DEDOTO I REPKATA GLUVCETO I MACKATA KOGA SUM BOLEN KOKOSKA KOLACINJA MEDO I KRUSKATA NA PLAZA RODENDEN SANKANJE SNESHKO STRKOT I LISICATA ZIMSKA SLUCKA

2 comments on “Изразување и творење

Напиши одговор на Анонимен Откажи одговор

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s