4 thoughts on “Видео

    1. Давид, мило ми е што го посетуваш мојот блог, овие видеа се на српски затоа што на македонски не сум нашла, тоа значи дека нема. Ќе мора да ги замолиш повозрасните од твоето семејство да ти помогнат со преводот. Ако те интересира да гледаш видеа за сообраќај на македонски јазик , можеш да најдеш на овој линк. Јас ти го праќам линкот од првото видео а ги има повеќе, но ти ќе ги најдеш и останатите. https://www.youtube.com/watch?v=94tov-v_iG4 Поздрав!

      Ми се допаѓа

Напиши одговор на David Bilbilov Откажи одговор

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s