Галерија

Со љубов за моите првачиња, за да ги зачуваат спомените ❤

http://slide.ly/view/77a6d32065c6729847f52bcffeb5cae9?fb_action_ids=851666274862096&fb_action_types=slidely%3Acreate

СликаОдЕкранот

Одредуваме редослед на настани – Грдото пајче

1798698_976641729031216_1848155531757841251_n 10451178_976641645697891_3028312725778299800_n 10690195_976641695697886_5887865509236796273_n

Броиме

10868272_976641302364592_8612811299306576967_n 10897127_976641362364586_409881206544137993_n 10942591_976641172364605_6153418166039840554_n 10952261_976641259031263_5623433543011605695_n

Хуманитарна акција за поплавените подрачја во Србија , Босна и Хрватска

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Моделираме

1907933_976642502364472_3704736348833216286_n 10395816_976642539031135_2603364638622634530_n 10433841_976642442364478_1614807141537515540_n  10922622_976642679031121_2414511933573918126_n 10940492_976642405697815_5120939518273602492_n 10940536_976642365697819_5640412305838442891_n 10952259_976642279031161_5910013775778148801_n

Драматизација

10920912_976642102364512_1074200114130722383_n

10947195_976642055697850_4693638307676758644_n 10917063_976642022364520_8867358428777255176_n10953955_976641965697859_7365839872243722380_n 10956985_976642165697839_5903595896517076491_n

Сликаме пролетни апликации

1779736_976601662368556_3709252009296138725_n 10505581_976602445701811_8261823330897705679_n 10891516_976641519031237_7740894629538351990_n 10923577_976641452364577_7008906148463790832_n 10945054_976641595697896_7548598213088098459_n 10945392_976602399035149_7143542618639488849_n

Повторно со родителите по повод денот на пролетта

10416626_976641869031202_5575816707656938594_n 10945780_976641802364542_1934313360061601681_n

Подготовки за пречек на пролетта – изработување мартинки од вредните раце на учениците и нивните родители

20140226_112823 20140226_11283320140226_112844 20140226_13123420140226_131244

Кокичињата расцветаа на нашите прозорци

20140219_142212

20140219_142347

Уште малку новогодишен декор

ПIMG_20121228_141620IMG_20121228_141350

Првачињата моделираа

20140122_10443920140122_104450

Новогодишен декор 2014

9818_756711111024280_1678217540_n 994115_756710777690980_1576183979_n 995798_756711311024260_1465740181_n 1005915_756710917690966_1162684052_n 1005933_756710624357662_175692485_n 1044162_756711391024252_821999221_n 1525193_756710824357642_85280743_n 1525484_756710967690961_1091294930_n 1533722_756711344357590_1047408870_n 1544384_756710577691000_455246799_n 1546386_756711021024289_1842804559_n 1558595_747687298593328_467473450_n 1558596_747687345259990_114683057_n 1604710_756711254357599_1671758168_n 1604847_756710431024348_1190380615_n

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

ЗА УЧЕНИЦИТЕ – ИЗВОР НА ЗНАЕЊЕ, ЗА КРЕАТИВНИТЕ НАСТАВНИЦИ – ИЗВОР НА ИДЕИ.

ШКОЛСКА ТОРБА

БЛОГ ЗА УЧИТЕЉЕ

ИЗВОРЧЕ - МАКЕДОНИЈА

ЗА УЧЕНИЦИТЕ - ИЗВОР НА ЗНАЕЊЕ, ЗА КРЕАТИВНИТЕ НАСТАВНИЦИ - ИЗВОР НА ИДЕИ.

Pogled kroz prozor

Digitalni časopis za obrazovne stručnjake

Twitterova družina

nove tehnologije u nastavi

Lidijin kutak

O svemu što bi moglo zanimati obrazovne stručnjake

Учитељица Мира Стевковић

ОШ "Јосиф Маринковић", Нови Бечеј

Mатематиком до снова

занимљиви задаци, такмичењa...

Настава 2.0

Примена на Веб 2.0 во настава

Челичната Дама

за сите кои ја сакаат реалноста

%d bloggers like this: