ИГРИ – ПРИРОДНИ НАУКИ

Screenshot_1

Screenshot_1

136670565_orig

Игра за скелет     https://www.purposegames.com/game/7ebf3e5d67

Игра за коски на главата

https://www.purposegames.com/game/9c61539807

untitled

Untitled

Untitled1

Untitled

Untitled

Untitled1

Untitled

Одгледување растенија

СликаОдЕкранот

ПОМОГНИ МУ НА ЦВЕЌЕТО ДА ПОРАСНЕ

СликаОдЕкранот

ИСТРАЖУВАЊЕ – ЗАДРЖУВАЊЕ ТОПЛИНА

СликаОдЕкран-5

СОРТИРАЊЕ МАТЕРИЈАЛИ

СликаОдЕкран-2

ПРОМЕНА НА СЕНКИТЕ

СликаОдЕкранот

КАРПИ – ИСТРАЖУВАЊЕ

СликаОдЕкранот

МАТЕРИЈАЛИ И КАРАКТЕРИСТИКИ НА МАТЕРИЈАЛИТЕ

СликаОдЕкран-6

ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА

СликаОдЕкранот

ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА

СликаОдЕкран-1

ОПАСНОСТИ ВО ДОМОТ ОД ЕЛЕКТРИЧНАТА ЕНЕРГИЈА

СликаОдЕкранот

ОПАСНОСТИ ОД ЕЛЕКТРИЧНАТА ЕНЕРГИЈА ВО НЕПОСРЕДНАТА ОКОЛИНА

СликаОдЕкранот
ЕЛЕКТРИЧНИ КОЛА
SENKI
СВЕТЛИНА И СЕНКИ
IZVORI NA SVETLINA

СВЕТЛО И ТЕМНО

СликаОдЕкран-1

ИЗВОРИ НА СВЕТЛИНА

7 comments on “ИГРИ – ПРИРОДНИ НАУКИ

  1. Пингување: ИГРИ – ПРИРОДНИ НАУКИ | Учитељско блогче

  2. Пингување: ИГРИ – ПРИРОДНИ НАУКИ | Совице у акцији

  3. Игриве се супер јас скро секој ден ги играм и везбам посебно од природни наоки супер се таа со отваранјето на цветот не можев толку дене да го отворам па пред некој ден го отворив.

    Liked by 1 person

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s