Учебници од соседите

На оваа страница ќе најдете учебници и работни листови од Србија и Хрватска. Нешто од нив можете веднаш како такво да го користите, нешто ќе треба малку да го измените поради јазикот а нешто ќе ви послужи само како идеја за некоја Ваша изработка.

Буквар

Читање и пишување

Доврши цртеж- есен

Играм се и учим матеметику

Играм се и учим о јесени

igram_se_i_ucim_zima

Igram_se_i_učim_-_zima_2013

kontrolni-zadaci-matematika-1odd

MALA_KNJIGA_O_VODI

matematika 1-2

MATEMATIKA KROZ IGRU DO ZNANJA

Publik praktikum mjeseci-u-godini-i-godishnja-doba

novagodina2014

svi-matematicki-zadaci-za-prvi-razred-prvo-polugodishte

ucim-matematiku-uz-zlatnu-djecu

One thought on “Учебници од соседите”

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

ЗА УЧЕНИЦИТЕ – ИЗВОР НА ЗНАЕЊЕ, ЗА КРЕАТИВНИТЕ НАСТАВНИЦИ – ИЗВОР НА ИДЕИ.

ШКОЛСКА ТОРБА

БЛОГ ЗА УЧИТЕЉЕ

ИЗВОРЧЕ - МАКЕДОНИЈА

ЗА УЧЕНИЦИТЕ - ИЗВОР НА ЗНАЕЊЕ, ЗА КРЕАТИВНИТЕ НАСТАВНИЦИ - ИЗВОР НА ИДЕИ.

Pogled kroz prozor

Digitalni časopis za obrazovne stručnjake

Twitterova družina

nove tehnologije u nastavi

Lidijin kutak

O svemu što bi moglo zanimati obrazovne stručnjake

Учитељица Мира Стевковић

ОШ "Јосиф Маринковић", Нови Бечеј

Mатематиком до снова

занимљиви задаци, такмичењa...

Настава 2.0

Примена на Веб 2.0 во настава

Челичната Дама

за сите кои ја сакаат реалноста

%d bloggers like this: