КОРИСНИ ЛИНКОВИ

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

На оваа страна има линкови кои ќе ви користат во работата, од дигиталниот речник на македонски јазик и конвертор од латиница на кирилица, до превземачи на песни и видеа од You tube,  страници кои содржат алатки за изработување наставни листови, страници со готови наставни листови за превземање, уредувач на слики, образовни програми итн.

Секој може да најде по нешто корисно.