КОРИСНИ ЛИНКОВИ

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

На оваа страна има линкови кои ќе ви користат во работата, од дигиталниот речник на македонски јазик и конвертор од латиница на кирилица, до превземачи на песни и видеа од You tube,  страници кои содржат алатки за изработување наставни листови, страници со готови наставни листови за превземање, уредувач на слики, образовни програми итн.

Секој може да најде по нешто корисно.

One thought on “КОРИСНИ ЛИНКОВИ

  1. Прекрасно. Досега истражував на повеќе страни, но полесно е кога имаме се симнато – побрзо е и полесно. Браво Тања

    Ми се допаѓа

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s