Решавање проблемски задачи – наставен лист

Problemski zadaci

При решавање на лавиринтот од бројки Авиончето треба да стаса до облачето, птицата до куќичката за птици, бебето до цуцлата а пеперутката до цветот.  Патот се определува така што постојано се следи низата 1,2,3,4.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s