Детско пијано – музичка игра

 

Пијано на кое може да се свират композиции кои се прикажани со броеви (може и да се искористи на час по математика за повторување на броевите во прво одделение) а може да се свири и сопствена композиција. потоа композицијата може да се сними, преслуша и испрати.пијано

Барби свири на пијано

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s