Игра за логично размислување

Што е потешко?

Треба со логично размислување да заклучиш која фигура има поголема маса и да кликнеш на неа. На почетокот е лесно но секое наредно ниво е се посложено. Интересна игра дури и за возрасните.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s