ИГРА БИНГО – Овошје и зеленчук

BINGO – OVOSHJE I ZELENCHUK

Со играта БИНГО се запознавме на обуките за Јазична писменост, но истата може да се користи и во Запознавање на околината. Во овој документ има 16 ливчиња подготвени за печатење за играта бинго на тема  „Овошје и зеленчук“.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s