Критериуми за оценување на поведението

И покрај тоа што во нашето образование намалено поведение се изрекува како педагошка мерка по одреден број направени неоправдани изостаноци или забелешки за несоодветно однесување, сметам дека за сите нас е корисно да се запознаеме со овие критериуми кои ги превземав  страницата на ОУ “Херој Радмила Шишковић” . Сметам дека овие критериуми можат да помогнат за формирање на описна оценка во делот за социјализација.

Критериуми за поведение

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s