Мојот прв Glogster

Глогстерот можам да го опишам како електронски плакат, на кој можеш да прикачуваш, текстови, видеа, музика, презентации,документи, линкови се со цел некоја содржина да ја прикажеш сестрано и во нашиот случај да ја доближиш на учениците на еден интересен начин. И јас се обидовда направам еден глогстер се надевам ќе ви се допадне.

http://metikosh.edu.glogster.com/edit/makedonska-azbuka/

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s