ОВОШЈЕ – ОПИШУВАЊЕ (ТЕХНИКА – БИНГО)

Дневна подготовка – Овошје – опис

MAKEDONSKI JAZIK -Opis na ovosje – BINGO

Презентација – Како се игра БИНГО

BINGO

Ливчиња за играта Бинго – Овошје

BINGO -OVOSHJE