ОВОШЈЕ – ОПИШУВАЊЕ (ТЕХНИКА – БИНГО)

Дневна подготовка – Овошје – опис

MAKEDONSKI JAZIK -Opis na ovosje – BINGO

Презентација – Како се игра БИНГО

BINGO

Ливчиња за играта Бинго – Овошје

BINGO -OVOSHJE

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s