ВЕЛИГДЕНСКА БОЕНКА

VELIGDENSKA BOENKA   ВО PDF

VELIGDENSKA BOENKA  ВО  WORD

 

Во двата документи се наоѓа истата боенка, ја поставив во PDF затоа што сликите се изместуваат бидејки документот е работен во Open office, а во  WORD затоа што можеби некоја колешка ќе сака да ја промени големината на сликите во боенката.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s