ЕКСТЕРНО ТЕСТИРАЊЕ – ПРАШАЊА – ЛИНК

Линкот за прашањата за екстерно оценување за сите одделенија, наставни јазици и предмети

http://www.prasanjaeksterno.dic.edu.mk/QBank/ViewQuestion.aspx

18 thoughts on “ЕКСТЕРНО ТЕСТИРАЊЕ – ПРАШАЊА – ЛИНК”

    1. Линкот не се отвара,затоа што не функционира страната, затоа ги објаавив во ПДФ формат тие што ги најдов.

      Ми се допаѓа

Напиши одговор на Vasko Откажи одговор

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s