Блог – Современо образование

Овој блог е на нашиот колега – Иле Михајловски ( одделенски наставник) . Во неговиот блог ќе најдете многу натписи кои ќе Ви помогнат  посебно во работата со децата со посебни потреби.

http://ilemihajlovski-nastava.blogspot.com/

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s