Правилник за измена и дополнување на правилникот за интерна проверка на објективноста на оценувањето на наставникот кој не се оценува со екстерно тестирање

Izmena i dopolnuvanje na pravilnikot za proverka_objektivnost_na_nastavnik_osnovnoV2

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s