Клипови за наставата по природни науки

Преку овие интересни интерактивни клипови учениците сами доаѓаат до разни сознанија од областа на природните науки.

http://www.bbc.co.uk/schools/scienceclips/ages/5_6/science_5_6.shtml

2 thoughts on “Клипови за наставата по природни науки”

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s