Подготовка за првиот одделенски час – Вирусите бактериите и јас

Часот е подготвен според прирачникот за животни вештини а во согласност со укажувањето дека првиот час треба на го посветиме на правилното миење раце.

01.09.14 ODD.CAS- Virusite bakteriite i jas- podgotovka

VIRUSI I BAKTERII – prezentacija

Vlezovi za virusi i bakterii- nastaven list

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s