Час – Вежби во читање и пишување – техника БИНГО

Истата презентација можета да ја користите и за изработка на нови презентации од истиот вид, само да се заменат зборовите или наместо зборови да се стават задачи.

Напомена: Полињата на презентацијата се отвараат со дирекно кликање на полето кое што сакате да го отворите. Имам сознание дека презентацијата не функционира на секој компјутер, но на наставничките и ученичките компјутери работи безпрекорно.

03.10.2014 MAK Vezbi vo chitanje i pishuvanje

Bingo – zborovi – A,M,E,S,T,N

Livchinja za BINGO – Zborovi

2 thoughts on “Час – Вежби во читање и пишување – техника БИНГО”

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s