Линкови за превземање од You tube

Едниот линк е за превземање видеа од YOU TUBE, може да се превземе како МP4 но и како FLV верзија која функционира на малите лаптопи  а другиот за конвертирање на видеата во MP3. Могу е погодно затоа што кога сакате нешто да презентирате нема да кочи поради слабиот интернет и што е поважно нема да се плашите од непријатноста кога изненадно снемува интернет. Лесни се за користење.

За видео – http://en.savefrom.net/1-how-to-download-youtube-video/

За MP3 –  http://www.flvto.com/

За колешката Рајна Радевска планирања општество

Овие планирања ги најдов и превземав од ФБ страната на групата -Кембриџ прва генерација

ОПШТЕСТВО ТРЕТО

ОПШТЕСТВО ТРЕТО ДОЛГОРОЧНО