Линкови за превземање од You tube

Едниот линк е за превземање видеа од YOU TUBE, може да се превземе како МP4 но и како FLV верзија која функционира на малите лаптопи  а другиот за конвертирање на видеата во MP3. Могу е погодно затоа што кога сакате нешто да презентирате нема да кочи поради слабиот интернет и што е поважно нема да се плашите од непријатноста кога изненадно снемува интернет. Лесни се за користење.

За видео – http://en.savefrom.net/1-how-to-download-youtube-video/

За MP3 –  http://www.flvto.com/

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s