Критериуми за оценување поведение

Овие критериуми ги превземав од некоја српска страна ( не се сеќавам точно од каде, бидејки беше оддамна) и ги преведов. Сметам дека се многу добри и може да се применат и кај нас. Јас ги користам.

KRITERIUMI ZA OCENUVANJE POVEDENIE