Критериуми за оценување поведение

Овие критериуми ги превземав од некоја српска страна ( не се сеќавам точно од каде, бидејки беше оддамна) и ги преведов. Сметам дека се многу добри и може да се применат и кај нас. Јас ги користам.

KRITERIUMI ZA OCENUVANJE POVEDENIE

One thought on “Критериуми за оценување поведение”

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s