Критериуми за оценување поведение

Овие критериуми ги превземав од некоја српска страна ( не се сеќавам точно од каде, бидејки беше оддамна) и ги преведов. Сметам дека се многу добри и може да се применат и кај нас. Јас ги користам.

KRITERIUMI ZA OCENUVANJE POVEDENIE

One comment on “Критериуми за оценување поведение

Напиши одговор на Анонимен Откажи одговор

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s