Интересна идеја – направи сам

Погледнете ја анимацијата, може да се искористи идејата за учење на сите математички операции. Инаку овие клучеви се продаваат (во Англија предпоставувам ) како комплети за собирање, одземање, множење, делење, геометриски форми и што ли уште не…

 

 

СликаОдЕкран-2
Математички клуч

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s