РЕБУСИ

Во оваа презентација слајдовите се превземени и прилагодени на македонски јазик од колешката Валентина Бикова од Бугарија

RESHAVANJE REBUSI

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s