Презентации за IV одделение

Еве нешто и за четврто одделение. Мојата колешка Жаклина Атанасовска  ги споделува своите презентации со сите нас и ја збогати колекцијата на Изворче. Благодарм Жаки!

Energija i izvori

Konkretni i apstraktni imenki

KVIZ. Mak.j. povtoruvanje

Opisni pridavki

vremenska lenta – decenija

КВИЗ opisni pridavki i licni zamenki

КВИЗ именки глаголи придавки

НАЧИНИ НА ИНФОРМИРАЊЕ

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s