Тематски тест – Животот и работата во училиштето – II одд.

Едниот тест е PDF а другиот во Word  за да можете да си направите некакви измени

Zivotot i rabotata vo ucilisteto – tematski test

Zivotot i rabotata vo ucilisteto – tematski test

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s