Дополнување реченици – читање со разбирање – 2 нивоа

Наставните листови се превземени и преведени од хрватски од колешката  Мира Чувидиќ.

DOPOLNUVANJE RECENICI

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s