Мојата прв игра во ZONDLE

ZONDLE  е апликација во која можеш да креираш тестови и едукативни игри, да формираш свој клас и да ја следиш работата и напредокот на своите ученици. Не е баш лесно, посебно за некој како мене што не го владее добро англискиот јазик. Но еве успеав да направам една игрица. Видете ја и обидете се и Вие. Малата сликичка под текстот е линк до играта.

СликаОдЕкран-1
Одземање во обем на бројот 8

 

 

 

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s