Среќна Нова 2015 година

На сите ученици, родители и наставници им ја честитам Новата Година . Од срце  Ви посакувам Новата година да Ви биде исполнета со среќа и насмевки.

 

2 thoughts on “Среќна Нова 2015 година”

  1. Почитувана Тања !Фала на честитките, и Вам нека Новата 2015 година Ви донесе многу здравје , среќа и успех, како на приватен така и на професионален план. Морам да  кажам дека се восхитувам на Вашето несебично споделување на трудот кој го вложувате. Сето тоа го правите многу професионално. Од голема полза е за сите нас.Едно големо БЛАГОДАРАМ од мене, инаку јас сум одделенски наставник, оваа година имам најмали ученици-слатки првачиња. Уште еднаш СРЕЌНА НОВА ГОДИНА !Поздрав.

    Ми се допаѓа

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s