Упатство по ПН за второ полугодие

Колешки, се обидов активностите од упатството за ПН за второ полугодие да ги поделам по часови по некаква логика во која ни сама не сум сигурна. Вака поделени има активности за 34 часа, во второ полугодие има 37 часа за ПН, така да 3 часа ни остануваат за консолидација. Ве молам погледнете го и кажете го своето мислење. Последните активности од темата карпи се прецртани затоа што се повторуваат.

Upatstvo_za_rabota-Prirodni_nauki-II_oddelenie-vto (1)

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s