Календар за учебната 2014 – 15 год.

Овој календар го превземав од некоја од групите уште на почетокот на учебната година и многу ни помогна во планирањето и во изработката на распоредот на часови. Со негова помош распоредот го направивме така да на крајот од годината немаме од некој предмет вишок часови а од друг да ни недостасуваат. Доколку го немате превземено досега еве го испраќам со надеж дека ќе Ви помогне во среднорочните планирања за второ полугодие затоа што многу добро се воочуваат работните и неработните денови.

КАЛЕНДАР ЗА 2014 – 2015

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s