Парови броеви чиј збир е 10 односно 20

Преку оваа презентација учениците треба да ја воочат поврзаноста на определување на паровите броеви чиј збир е 20 со користење на знаењето на паровите броеви чиј збир е 10.

Parovi broevi do 10 i 20

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s