Ѕвезда на приказна – презентација и наставен лист

Наставниот лист во ворд формат е сигурно изместен, но го објавувам со цел да можете да го измените и искористите за обработкана било кој текст.

Zvezda na prikazna

Zvezda na prikazna – Zoki Poki

Zvezda na prikazna Zoki Poki

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s