Наставен лист – Пишување реченици

Може да се искористи за печатни но и за ракописни букви, јас го направив за пишување со ракописни букви како диференцирана активност на час за диктат, за учениците кои не умеат да пишуваат по диктат.

Pishuvanje recenici so rakopisni bukvi  pdf

Pishuva rechenici so rakopisni bukvi doc

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s