Да ја заштитиме планетата Земја – боенки

Денот на планетата помина но сеуште ја работиме темата за заштита на околината, па овие боенки може да се искористат.

17 18 19 20 21 23 24 43 62 72 82 93 103 115 122 164 218 316

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s