Следење по ученик за интерно

Јас минатата година го користев овој инструмент. Го пополнив на тој начин што, кога објавија по кој предмет ќе ме оценуваат интерно,  од досието на учениците  ги извадив тие изработки ги внесов компјутерски датумите кога се изработени и исходите кои сум ги следела, потоа за секој ученик испечатив по еден примерок и знаците ги внесов рачно според моето следење што го водам на ниво на одделение. Листите заедно со изработките на учениците ги ставив во фолија и готово 🙂 На овој начин приложувам инструмент со 10 следења и 10 докази (изработки) според барањата во правилникот. Едноставно и лесно.  Доколку ви се допаѓа повелете!

Sledenje po ucenik za interno 

Еве и пополнет пример од минатата година

sledenje-po-ucenik-2

2 thoughts on “Следење по ученик за интерно”

    1. Ако мислиш на пополнети, ова што е објаено е од првоодделение, иначе во празниот примерок потребно е само да се измени одделението иможе да се користи во било кое одделение.

      Ми се допаѓа

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s