2 thoughts on “Наставен лист – Враќање кусур”

  1. Еве што точно сум напишала пред 23 часа: Тања, Ви благодарам мнооооооооооогуууу, не можете да си замислите колку ми ја леснувате работата.Денес го користев наставниот лист со текстуални задачи-пари. И не само тоа, од голема помош ми се Вашите презентации. Поздрав

   А сега прашувам: Имаше една убава вежба за читање која беше составена, мислам, од логопед. Не можам да ја најдам, а имам потреба од истата.
   Зошто анонимен, јас сум Мелиха, поздрав

   Ми се допаѓа

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s