2 comments on “Наставен лист – Враќање кусур

  • Еве што точно сум напишала пред 23 часа: Тања, Ви благодарам мнооооооооооогуууу, не можете да си замислите колку ми ја леснувате работата.Денес го користев наставниот лист со текстуални задачи-пари. И не само тоа, од голема помош ми се Вашите презентации. Поздрав

   А сега прашувам: Имаше една убава вежба за читање која беше составена, мислам, од логопед. Не можам да ја најдам, а имам потреба од истата.
   Зошто анонимен, јас сум Мелиха, поздрав

   Ми се допаѓа

Напиши одговор на Тања Метикош Откажи одговор

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s