Линк до – Прашалник за анализа на потребите на наставниците во основните и средните училишта

Почитувани наставници, со следниов прашалник би сакале да добиеме подетални информации во однос на Вашите мислења, потреби и гледишта поврзани со проектот „300 000 таблети“. Ве молиме одговорете на прашањата и споделете го овој прашалник во колегите од Вашиот колектив.

https://docs.google.com/forms/d/1xdqLC4_Fxafv81b_4sEXPltJeg2UtuSymehVq79uQEI/viewform

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s