2 thoughts on “Дечији снови – едукативна страна”

  1. Супер е странава колешке и многу ни помогна изминатава учебна година- голема благодарност!!!…..Имам само едно прашање- Зошто нема фолдерче за III одд. за сите нас кои наредната учебна год. ќе бидеме во трето одделение???

    Ми се допаѓа

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s