Агрегатор на видео содржини

Министерството за образование пушти во употреба ново електронско помагало. Што мислите за него? Колку ќе ни биде од корист?

СликаОдЕкранот
Агрегатор на видео содржини

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s