Описни оцени за IV и V одд – високо ниво

По барање на колешка објавувам описни оцени од ученици од четврто и петто одделение, не знам колку ќе Ви бидат од корист затоа што се работени според старата програма, овие оцени се од моите ученици од минатата генерација.

Opisna ocena – visoko nivo – V odd

Opisna ocena – visoko nivo- IV odd

One thought on “Описни оцени за IV и V одд – високо ниво

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s