Електронски наставен лист – Керолов дијаграм

Наставниот лист се решава со селектирање и преместување сликички, пред да се почне со работа наставниот лист да се намали на 70% и да се  отвори со поглед на цел екран.

Kerolov dijagram – Latinica, kirilica

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s