GCompris – пакет за инсталација

Долго време се обидував да го објавам пакетот за инсталација на GCompris и на крај најдов начин (се надевам)  Предноста на пакетот е во тоа што игрите се на македонски јазик и може да се играат игрите без интернет. Повеќето од Вас го добија овој пакет на обуките и верувам дека го инсталиравте тогаш, но исто така и верувам дека и ги форматиравте малите лаптопи. Како и да е оној што има потреба може пакетот да го превземе од овој линк

https://drive.google.com/folderview?id=0B1dgPoiEqgWQSDluZWZoem1LQ0k&usp=sharing

Би замолила некоја колешка да ме извести дали може да се превзема пакетот од линкот. Благодарам!

Извршив некои измени во линкот се надевам дека сега ќе можете да го превземате. Нова сум во Google Drive па уште учам. Очекувам повторно известување од Вас, дали е сега во ред.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s